Новий тиждень – нові навички у майбутніх реформаторів

October 26, 2020

Під час лекцій на цьому тижні учасники знайшли відповіді на такі питання:

  • Чому маємо реформувати держслужбу та як домогтись її перезавантаження? 

З українським серійним реформатором Олександром Стародубцевим з’ясували, що немає жодної бідної країни з розвинутою держслужбою, а в модернізації нам допоможе новий рівень HR та діджиталізація. 

Тож тепер ВУРівці знають секретну формулу перезавантаження

  • Як влаштована система правосуддя та ключові проєкти реформ за 2016-2019 рр.?  

Заступник голови правління Центру політико-правових реформ Роман Куйбіда детально висвітлив це питання та поділився баченням електронного судочинства, конкретних дій громади для впливу на судову реформу.

  • Фільтрувати суд? Так можна!

З координаторкою кампанії “ЧЕСНО. Фільтруй суд!” Людмилою Сливою ознайомились з цілями кампанії та механізмами очищення судової системи від недоброчесності. Адже закон це не казка на ніч, погоджуєтесь?

А ще арсенал ВУРівців поповнився “софт скілами”! 

Учачники практикувалися у пітчингу проєктів на тренінгу Олександра Зайома, викладача ораторської майстерності, та вчилися правильно оформляти проєкти з Оленою Бердніковою, тренеркою-консультанткою CBSD/Thunderbird (@CBSDThunderbirdinUkraine).

Саме тому пітчинг 10-ти проєктів від наших ВУРівців вже сягнув нового рівня! Зовсім скоро ви дізнаєтесь концепції проєктів від переможців, що реалізовуватимуться в рамках ВУР.