Стартував одинадцятий набір Відкритого Університету Реформ

March 16, 2020

14 березня відбувся старт 11-го набору Відкритого Університету Реформ – освітнього проєкту для молоді, яка прагне дізнатися більше про реформи та долучитися до їх втілення. 

У вітальному слові Луіз Морсінг, заступниця Голови Місії Швеції в Україні, подякувала учасникам за їх інтерес до змін всередині власної держави та побажала підтримувати свою мотивацію до навчання та подолання труднощів і надалі. Також вона підкреслила, що Швеція незмінно підтримує проект зі старту другого набору ВУР.

Олеся Холопік, заступниця директора Центру демократії та верховенства права, привітала майбутніх реформаторів та закликала учасників бути ініціативними і відповідальними, адже ВУР – унікальна можливість знайти однодумців та обмінятися досвідом.

Ольга Руда, координатор Відкритого Університету Реформ, побажала учасникам плідного навчання та захопливих моментів співпраці.

Запрошений гість, Ілля Філіпов, співзасновник освітньої платформи EDERA, розповів молодим реформаторам про інновації в освітніх реформах, онлайн-інструменти в навчанні та чому важливо завжди починати реформи з освіти та зміни поведінки.

Надалі учасники мали змогу тісніше познайомитися між собою та послухати про деталі навчання, адже протягом наступних трьох місяців вони будуть поглиблювати свої знання про реформи в Україні, стажуватися в провідних громадських організаціях та працювати над власними проєктами у сфері реформ.

Наприкінці всі учасники отримали можливість поспілкуватися із випускниками попередніх наборів ВУРу і розпитати у них про лайфхаки командної роботи та стажування.