Відкритий Університет Реформ провів першу лекцію

October 16, 2017

Відкритий Університет Реформ провів першу лекцію для слухачів шостого набору. Її прочитали Наталія Євченко, заступник директора Центру демократії та верховенства права і Любов Багацька – керівник “діджитал” напрямку програми «Схеми».

У своїй лекції Наталія Євченко розповіла про бурхливе життя третього сектору, який після Євромайдану перетворився на одну з рушійних сил позитивних змін у країні. ВУРівці дізналися як про юридичні, так і про суто практичні аспекти заснування громадської організації, а також про секрети управління ГО та менеджементу некомерційних організацій.

У другій лекції Любов Багацька поділилася власним досвідом та корисними порадами щодо роботи у Facebook, який стає однією із ключових платформ для комунікації громадського сектору з суспільством. Розмова йшла про лайфхаки, які дозволяють максимально широко розповсюдити важливу інформацію та зацікавити якомога більше читачів.

Кінцівка лекційного дня була присвячена неформальному спілкуванню: студенти жартували, проводили тімбілдінг – словом, поєднували приємне з корисним.