Стартував 13-й набір Відкритого Університету Реформ

March 9, 2021

Центр демократії та верховенства права продовжує навчати лідерів змін. 6 березня стартував 13-й набір Відкритого Університету Реформ – це освітній проєкт для проактивних молодих людей, які хочуть дізнаватися дедалі більше про реформи та долучитися до змінотворення в країні.

Учасників ВУР привітали Олеся Холопік, директорка Центру демократії, Діана Муха, координаторка Відкритого Університету Реформ та Діана Діасамідзе, асистентка ВУР.

Під час відкриття учасники знайомилися та дізнавалися більше одне про одного. А під час тімбілдінгу навіть будували державу з власною Конституцією, традиціями та ритуалами.

Вже традиційно пройшла і вступна лекція: Іван Примаченко, співзасновник платформи онлайн-освіти Prometheus, розповів новоспеченим ВУРівцям, якими навичками та якостями має володіти справжній лідер.

Попереду на учасників чекає три місяці лекцій, стажувань та проєктної роботи. Далі буде інтенсивно, натхненно і захопливо! Вітаємо усіх ВУРівців з новою сторінкою у самореалізації.

Відкритий Університет Реформ реалізовується Центром демократії та верховенства права. Цей проєкт став можливим завдяки фінансовій підтримці Швеції.