Відкритий Університет Реформ провів 15-й набір

August 22, 2022

Незважаючи на широкомасштабну війну, протягом березня-червня 2022 року Відкритому Університету Реформ вдалося провести 15 набір!

Цього набору учасниками проєкту стали всі охочі, хто мав можливість доєднатись до навчання та отримувати знання, а це аж 47 активних представників молоді з усієї України. Також 27 учасників в режимі онлайн змогли пройти стажування в громадських організаціях та взяти участь у проєктах, які зараз допомагають не тільки підтримувати реформи, але і боротися з ворогом на інформаційному фронті.

Крім традиційних лекцій щодо реформ, вурівці цього набору також пройшли ряд тренінгів щодо розвитку soft skills, а також вчились розвивати критичне мислення для правильного сприйняття інформації навколо.

Учасникам вдалося реалізувати 5 проєктів, які є актуальними зараз та результати можуть бути використані і в майбутньому.

Пропонуємо і Вам познайомитись з цими проєктами:

  • On the world stage – освітній проєкт про міжнародні організації світу та їхНЮ взаємодію з Україною. Протягом 2 місяців вурівці розробили спеціальний довідник, а також настільну гру для перевірки знань, які планують поширювати серед закладів освіти.
  • Neugodni.ua – проєкт, покликаний боротись з дезінформацією та русифікацією. Це молодіжна платформа, яка поширює інформацію про різноманітні культурні заходи, а також намагається зміцнювати українські цінності.
  • Think critically initiative – це короткий курс лекцій про те, як розвинути критичне мислення та як це може допомогти на інформаційному фронті. 
  • Heroes do not die в рамках цього проєкту студенти створили сторінку-платформу для висвітлення персональних історій наших загиблих воїнів. Також було проведено аукціон дитячих малюнків.
  • Krylati – платформа для лагідної українізації та корисний ресурс для тих, хто прагне збагатити свою мову.