ВУР провів майстер-клас з тайм-менеджменту

December 18, 2017

Попри закінчення лекційного курсу шостого набору ВУР, навчання для його учасників не зупиняється. Сьогодні в рамках Відкритого Університету Реформ, бізнес-тренерка компанії BogushTime Оксана Долгова провела для ВУРівців майстер-клас «Ефективне управління часом»

Лектор поділилася корисними порадами, лайфхаками та техніками управління часом та визначення пріоритетів. Студенти дізналися для чого потрібне планування життя, як не відкладати справи на завтра (в тому числі, по декілька разів) й упоратися з усім за 24 години.

Крім того, тренерка розповіла про 7 принципів «При-Цільного Тайм-Менеджменту», провела практичне завдання (складання переліку завдань на день, цілей на життя та аналіз їх співвідношення) і відповіла на численні запитання слухачів.

Також Оксана Долгова навела ряд важливих порад. Зокрема, зазначила, що щастя – це робити те, що потрібно для досягнення цілей, сон і дорогу також треба планувати, як і інші завдання, і якщо не планувати власний час, то свій план вам нав’яжуть інші.

За словами слухачів, майстер-клас вийшов змістовним та корисним.