Від виборів до менеджменту проєктів: ВУР провів новий навчальний вікенд

November 1, 2021

“Вечір п’ятниці – саме час для виборчої реформи” – подумали ВУРівці та запросили Євгенію Стаднік, юристку ЦЕДЕМ, прочитати їм лекцію на тему реформи виборчого законодавства! Євгенія не лише ознайомила учасників з перебігом змін, недоліками та перемогами реформи, а й поділилася з учасниками любов’ю до реформи виборчого законодавства.

Продовжили ми навчання і в суботу: до учасників завітав Тарас Шевченко, заступник Міністра інформаційної культури та політики, директор ЦЕДЕМ (2005-2020). Тарас розповів історію створення Центру демократії та верховенства права, що на той час називався “Інститут Медіа Права”. А ще спікер поділився власним досвідом втілення реформ та основними тезами, які виніс із навчання за кордоном та спілкування з видатним професором Френсісом Фукуямою. Під час лекції Тарас запалив у серцях ВУРкотів бажання творити зміни тут і зараз!

Натхненні та вмотивовані учасники продовжили навчальну суботу практичним заняттям з проєктного менеджменту. 

Олена Берднікова, старший тренер-консультант компанії CBSD/THUNDERBIRD, коуч GRP®, розповіла ВУРівцям про основи проєктного менеджменту та поділилася корисним сайтом для усіх охочих зануритися глибше у цей світ – https://www.pmi.org

Після обговорення на присутніх чекало практичне завдання: створити статут проєкту. У п’яти командах учасники попрактикували навички командотворення та планування проєкту, які знадобляться їм вже зовсім скоро, на етапі представлення власних проєктів!

Чекаємо з нетерпінням наступних звершень наших ВУРкотів і бажаємо всім натхненного робочого тижня!