Перший онлайн-випускний Відкритого Університету Реформ 11

June 22, 2020

20 червня відбувся перший в історії Відкритого Університету Реформ онлайн- випускний для 30 молодих активістів. Через карантинні обмеження навчання на ВУР 11 відбувалося дистанційно. 

Кожної суботи учасники мали нагоду слухати лекції щодо ключових реформ в Україні антикорупційної, медійної, судової, децентралізації, змін у системі медицини та освіти тощо . Про них активістам розповідали провідні експерти із цих сфер.

Перша зустріч ВУРівців у березні відбулася офлайн, проте надалі відбувалися лише вебінари. Однак це не завадило учасникам вести дискусії, а ще реалізувати свої проєкти, які пов’язані з реформами в Україні. Над ними, вони працювали також онлайн. 

Із вітальними словами до майбутніх реформаторів звернулися: 

  • Луіз Морсінг, заступниця Голови місії посольства Швеції в Україні; 
  • Тарас Шевченко, директор Центру демократії та верховенства права;
  • Ольга Руда, координатор Відкритого Університету Реформ.

Останім лектором ВУР 11 стала Анна Бондаренко, засновниця Української Волонтерської Служби. Вона власним поділилася досвідом, як робити добрі справи, професійно зростати та знаходити мотивацію в собі.

Відкритий Університет Реформ – це освітній проєкт для молоді, яка прагне дізнатися більше про реформи та долучитися до їх втілення. ВУР реалізовується Центром демократії та верховенства права.

Захід став можливим завдяки фінансовій підтримці Швеції