Безкоштновно лікувати військових, поліцейських та рятувальників – відповідальне рішення київського стоматолога

July 15, 2022

Він залишився без команди у власній стоматологічній клініці на початку повномасштабної війни та ухвалив важливе рішення: лікувати військових на безоплатній основі, особисто. Так вчинив Віталій Ушаков, власник клініки «Клуб 32» та герой нашої історії.

Величезні черги і сотні пацієнтів – військові, поліцейські, рятувальники. Дуже тяжке навантаження із Віталієм розділив його 16-річний син: він став асистентом і головним помічником в ті перші робочі тижні.

Власник, що вже менше лікував і залишив собі в основному тільки управлінські функції, мав повернутися до стоматологічної справи. «Видаляв зуби, чистив канали, ставив пломби власноруч – тобто робив те, чим не займався багато років. Але мене це дуже підтримувало: робота завжди допомагає зібратися».

Пам‘ятаючи слова батька, що їхня родина має вміння робити прекрасні покупки, але хороших продавців з них не вийде, Віталій кілька років зберігав хороше стоматологічне обладнання на складі, не даючи йому ради. Та нещодавно обладнання було звільнене з полону павутиння і темряви: Віталій відправив його у далеку мандрівку, де воно буде виконувати свою справжню місію – допомагатиме військовим стоматологам у їхній роботі.

#Українці_відповідальні_громадяни #100відповідальнихвчинків #Ukrainians_responsible_citizens #100repsonsibleactions