Готувати та доставляти їжу туди, де її потребують – відповідальний вчинок

March 2, 2022

Наш герой – шеф-кухар Женя Михайленко – готує та розвозить їжу хлопцям і дівчатам туди, де вони навчаються володіти зброєю, аби дати відсіч ворогу,  захистивши своє рідне місто у складі територіальної оборони Києва. 

Женя – партнер мережі ресторанів, а також шеф-кухар 7 ресторанів та кав’ярні. Два з них наразі діють як бомбосховища, а в одному із закладів розміщений склад із продуктами харчування та приготованою їжею.

Сам Женя, не маючи броні, розвозить сніданки, обіди та вечері українським військовим. Персонал закладу разом із волонтерами відвозить її в різні куточки міста.

Колишня дружина Євгена, що живе в Каліфорнії, організувала онлайн-збір коштів, аби продовжити поставки їжі для тих, хто її потребує. Тож запаси складу поновлюються також завдяки поставкам з-за кордону.

Але наразі Женя потребує нашої з вами допомоги, потрібні:

  • холодильні та морозильні камери;
  • складські приміщення в центрі Києва.

Профіль Жені у ФБ: https://www.facebook.com/chefzhenyaM.

Ця публікація стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з Міжнародного Розвитку (USAID). Центр демократії та верховенства права був відповідальний за зміст публікації, але він не обов’язково відображає погляди USAID або Уряду США.