Готувати їжу для військових та мирних мешканців – приклад відповідальності під час війни

April 25, 2022

«Коли панікуєш, бери в руки борошно і печи пироги для наших хлопців!», – 24 лютого з такою психологічною порадою звернулась героїня нашої сьогоднішньої історії до друзів та підписників її сторінки у ФБ. 

Неймовірна лучанка, викладачка англійської, громадська діячка і наша амбасадорка – Іванна Романюк, з перших днів повномасштабної війни разом із сусідами та знайомими започаткувала традицію – збиратися на кухні, аби приготувати домашню їжу та випічку, і для військових, і для цивільних.

Сьогодні вона точно знає, яка кількість продуктів є необхідною, аби приготувати їжу для 20-ти або навіть 40-ка наших захисників! 

Пироги та пиріжечки, вареники, печиво – Іванна закликає господинь готувати домашні ласощі для українців – бо це ж так смачно. Київська область, Чернігів, Миколаїв, Харків – у цих містах вже точно встигли спробувати смаколики від команди Іванни.

За кілька днів настає Великдень, який ми не уявляємо без особливого традиційного смаколика – паски. Іванна та її колеги-волонтери з Луцька та сусідніх сіл вже перевтілились у великодніх зайчиків та приготували 300 пасочок для захисників нашої країни – справжню свіжоспечену любов.

#Українці_відповідальні_громадяни #100відповідальнихвчинків #Ukrainians_responsible_citizens #100repsonsibleactions