Ніколи не закривати очі на проблеми поруч – відповідальний вчинок

August 27, 2022

Відповідальний громадянин – це той, хто завжди підтримує та ніколи не закриває очі на проблеми, які є поруч 🙌

💁🏻‍♂️Сьогодні ми розповімо історію Наталії Вишнивецької, якою з нами поділився один з 19 амбасадорів проєкту “100 ВЧИНКІВ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН”.

Наталія переїхала в Івано-Франківськ зі сходу України. Вона створила організацію для соціалізації ВПО у місті, шукала проєкти для того, щоб фінансово допомогти людям для відкриття власної справи чи підтримки тої справи, яка в них була раніше, співпрацювала з поліцією щодо запобігання домашньому насильству.

Поліцейські казали, що, коли їх викликають на випадки домашнього насильства, то часто жінкам потрібне безпечне приміщення, де би вони могли побути якийсь час. Отож, організація Наталії Дом4824 відкрила кризову кімнату для постраждалих від сімейного насильства, залучивши на це грант українсько-канадського проєкту. Ця кризова кімната стала першою на Прикарпатті! 👍

А що означає відповідальність для вас? Хочете зробити внесок у те, щоб відповідальності навколо стало більше? Беріть участь у створенні списку відповідальних вчинків, котрі змінюють на краще як Ваше життя, так і життя Вашої сім’ї, громади, міста 👉 https://bit.ly/37PgKTX.

Ця публікація стала можливою завдяки щедрій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з Міжнародного Розвитку (USAID). Центр демократії та верховенства права був відповідальний за зміст публікації, але він не обов’язково відображає погляди USAID або Уряду США.

#100відповідальнихвчинків