Як поєднати роботу професійного юриста та волонтерство із перших днів повномасштабної війни

April 19, 2022

Ще вчора читала тренінги для журналістів філій Суспільного, створювала онлайн-курс про вибори та аналізувала тони українського законодавства, а найбільшим її захоплення були й залишаються гори. І йти до вершини в 5 тис метрів – найбажаніший відпочинок.

Тому у свою волонтерську мандрівку Женя відправилась підготовленим бійцем, що зробить все можливе аби допомогти кожному, хто потребує її допомоги. Так, волонтерська ініціатива Агенти Допомоги, що була створена в одному з районів Києва на початку війни, розширила свої географічні кордони і вийшла за межі Києва – Женя та її колеги-волонтери допомагають мирному населенню, ТрО, лікарням та іншим ініціативам отримувати необхідні ліки, їжу, речі, медичні засоби, військове спорядження – будь що.

За час своєї роботи Ініціатива зібрала та витратила більше півмільйона гривень – на допомогу військовим, лікарням та простим громадянам. І звітування про витрачені кошти в Ініціативі завжди прозоре та детальне.

Сьогодні Женя та Агенти Допомоги отримують велику кількість запитів на тактичні аптечки для українських захисників та захисниць. Тому саме зараз їм дуже потрібна наша підтримка – Агенти збирають кошти для закупівлі 50 комплектів аптечок з усіма необхідними складовими. 

«Підтримка українців, які потребують допомоги, та нашої армії у час війни – це те, що ми можемо, робимо і будемо робити» – такий девіз обрала команда Жені й ми впевнені, що вони ні на крок не відступлять від поставленої мети.

#Українці_відповідальні_громадяни #100відповідальнихвчинків #Ukrainians_responsible_citizens #100repsonsibleactions