Відповідальність — турбота про людей: історія подружньої пари, яка змінила життя самотньої сусідки

July 15, 2021

Відповідальність – турбота про людей: історія подружньої пари, яка змінила життя самотньої сусідки.

У штаті Нью-Джерсі Крістін Полхемус та її чоловік Адам вирішили відремонтувати будинок самотньої сусідки Енн Глансі. Справа в тім, що її помешкання відчутно занепало, через що жінка отримала три штрафи від місцевої влади за порушення міського кодексу. 3000$ на день жінка мала оплачувати за покинуту машину на підїздній доріжці, зарослий газон та сколювання фарби на будинку.

Щоб допомогти жінці, пара заручилась підтримкою 20 інших волонтерів і протягом літа займалася реновацією будинку. Разом кріпили фундамент та підлогу, зробили ремонт ганку та пофарбували фасад, озеленили галявину.

Це дало свої результати: місцева влада зняла усі штрафи, а щедрість сусідів надихнула жінку на подальше вдосконалення будинку, тому вона розпочала ремонт всередині.

Відповідальність не тільки за себе, але й тих, хто поруч, робить життя кращим та щасливішим. Погляньте наново на своїх близьких чи сусідів, можливо, хтось так само чекає вашої допомоги, але боїться про неї попросити. Робіть відповідальні вчинки – це неймовірно!